Υπηρεσίες

Βεντούζες – Λεμφικό Μασάζ – Μασάζ Κοιλίας – Κινησιοθεραπεία – Πελματογράφηση

Υπηρεσίες

Ενημερωθείτε σχετικά …
… με τις υπηρεσίες μας

Λεμφικό Μασάζ

Δείτε Περισσότερα

Μασάζ Κοιλίας

Δείτε Περισσότερα

Κινησιοθεραπεία

Δείτε Περισσότερα

Πελματογράφηση

Δείτε Περισσότερα

Βεντούζες

Βεντούζες

Μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος η οποία εφαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος, όπου υπάρχει μυικός ιστός, με σκοπό την ανάδυση τοπικών τοξινών και στάσιμου αίματος, στην περιοχή την οποία εφαρμόζεται και με τελικό αποτέλεσμα την χαλάρωση αλλά και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του μυικού ιστού, μέσω της ομαλής πλέον αιμάτωσής του.

Κατάλληλες για δυσκαμψία, τενοντίτιδες, θλάσεις, μυικούς σπασμούς κ.ά, όπου με κατάλληλη εφαρμογή βοηθάει και στη μυική τόνωση.

Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι μία τεχνική μάλαξης, που αποσκοπεί στην φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος, με σκοπό την παροχέτευση και αποβολή τοξινών του οργανισμού. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της παροχέτευσης του λεμφικού υγρού.

Λεμφικό Μασάζ
Μασάζ Κοιλίας & Παχέος Εντέρου

Μασάζ Κοιλίας & Παχέος Εντέρου

Στην Τεχνική αυτή μάλαξης, που σύμφωνα με την ιστορία ξεκινάει από τα τέλη του 16ου αιώνα, πατέρας της θεωρείται ο Shinsai Ota και εφαρμόζεται σε περιπτώσεις δυσλειτουργικού εντέρου (φουσκώματα, δυσκοιλιότητα, αέρια, δυσπεψία, κολικούς).

Κινησιοθεραπεία

Μετά την αποκατάσταση της τραυματισμένης περιοχής απαραίτητη προυπόθεση είναι η αποκατάσταση της κίνησης στο μέγιστο δυνατό του-της θεραπευομένου-ης με σκοπό να επιστρέψει στην καθημερινότητα με την μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα.

η Κινησιοθεραπεία περιλαμβάνει συγκεκριμένο ασκησιολόγιο,διατάσεις,ενδυνάμωση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Κινησιοθεραπεία
Πελματογράφηση

Πελματογράφηση

Στο χώρο μας γίνονται πελματογραφήσεις όπου γίνεται επιτόπου διάγνωση της θέσης του πέλματος και κατ’ επέκταση της στάσης του σώματος του-της κάθε θεραπευόμενου-ης που αυτό θα βοηθήσει στο να βελτιώθουν ή να εξαλειφτούν προβλήματα που αφορούν τα γόνατα,την οσφυική μοίρα και κατ επέκταση σε όλη την Σπονδυλική στήλη.